AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıklı tünel görmek

Kahve falında ışıklı tünel görmek

Kahve falında ışıklı tünel görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında ışıklı tünel gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin maddi konularda verdikleri sözleri yerine getirebilme, belli bir konuda sizi destekleme veya ihtiyaçlarınızı karşılama kapasiteleri hakkında bilgiler ortaya çıkabilir.

Kahve falında ışıklı tünel görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında metro tüneli görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında karanlık tünelden geçmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında karanlık tünelde yürümek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına alamet eder.

Kahve falında korku tüneli görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kendi şansını kendi yaratacağına yorulur.

Kahve falında dar bir tünele girmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında aydınlık tünel görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tünelden geçtiğini görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir