AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir tünele girmek

Kahve falında dar bir tünele girmek

Kahve falında dar bir tünele girmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hükmünün geçmeyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında dar bir tünele girmek gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Kahve falında dar bir tünele girmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına tabir olunur.

Kahve falında dar bir tünelden geçmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dar tünelden geçmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında korku tüneline girmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, şansın yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında arabayla tünele girmek uykusuz geceler yaşayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık tünele girmek hayallerini gerçekleştireceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında tünele girmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trenle tünele girmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir