AnaSayfa / Genel / Kahve falında metro tüneli görmek

Kahve falında metro tüneli görmek

Kahve falında metro tüneli görmek kara kara düşünür olacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında metro tüneli gördüyseniz:

  • Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Kahve falında metro tüneli görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında metro bileti almak şansının ve kısmetinin açık olacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına yorulur.

Kahve falında metroyu kaçırmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında metro kullanmak daha kararlı bir kişi olunacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında metro kazası görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında metroda olmak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında metro istasyonunda beklemek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine işarettir.

Kahve falında metro durağı görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir