AnaSayfa / Genel / Kahve falında aydınlık tünel görmek

Kahve falında aydınlık tünel görmek

Kahve falında aydınlık tünel görmek nahoş sözler işiteceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, akıl vereceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aydınlık tünel gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı olan anlayışlı tutumunuz, onu çok etkileleyecek.

Kahve falında aydınlık tünel görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tünelden çıkamamak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, hatalı yollara sapılacağına delalettir.

Kahve falında arabayla tünele girmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüneller görmek fakirlikten kurtulmaya, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında tünelin içinden geçmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında korku tüneline görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korku tüneline girmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında tünelde kaybolmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir