AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıklı dağ görmek

Kahve falında ışıklı dağ görmek

Kahve falında ışıklı dağ görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, başına türlü belalar geleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ışıklı dağ gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda yaşam tarzınızı iyileştirmenizi ya da fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında dağda ışık görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulur.

Kahve falında ışıklı dağ görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında caminin ışıklarını görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına inanılır.

Kahve falında lazer ışığı görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, birçok ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında ışıkların söndüğünü görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ışıklı dükkan görmek eve kapanacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında minare ışığı görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına yorulur.

Kahve falında mavi renk ışık görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir