AnaSayfa / Genel / Kahve falında lazer ışığı görmek

Kahve falında lazer ışığı görmek

Kahve falında lazer ışığı görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, ihanete uğrayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında lazer ışığı gördüyseniz:

  • Geçmişe odaklanmanın gereği yok, önünüzde parlak bir gelecek var.

Kahve falında lazer ışığı görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine işaret eder.

Kahve falında lazer yaptırmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Kahve falında lazer görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lazer epilasyon yaptırmak ancak gireceği yolun da çetin olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın ışık görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışıkları yakamamak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük ışıklar görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilahi ışık görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir