AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin ışıklarını görmek

Kahve falında caminin ışıklarını görmek

Kahve falında caminin ışıklarını görmek yeni iş kapılarının açılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, verimin her geçen gün artacağına, yüksek mevkilere getirileceğine işarettir.

Kahve falında caminin ışıklarını gördüyseniz:

  • Her şeyi başarabilecek güçtesiniz.

Kahve falında caminin ışıklarını görmek zorlukların bir anda biteceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına alamet eder.

Kahve falında ışıkları yanan cami görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ışıklı cami görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında caminin ışıklarını yakmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami ışığı görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Kahve falında ışıkları söndürmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde ışık görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökten ışık indiğini görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir