AnaSayfa / Genel / Kahve falında minare ışığı görmek

Kahve falında minare ışığı görmek

Kahve falında minare ışığı görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında minare ışığı gördüyseniz:

  • Kendinizi yormamaya çalışın.

Kahve falında minare ışığı görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ışıklı minare görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında minareden düştüğünü görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında minare yıkılması görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına inanılır.

Kahve falında camii minaresine çıkmak varolan sorunlarının sona ereceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabenin minaresini görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işarettir.

Kahve falında kendini minarede görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla minare görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir