AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışığın söndüğünü görmek

Kahve falında ışığın söndüğünü görmek

Kahve falında ışığın söndüğünü görmek zaman bulmakta zorlanacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine delalettir.

Kahve falında ışığın söndüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor.

Kahve falında ışıkların söndüğünü görmek iyi geçiminin devam edeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet eder.

Kahve falında ışık yakıp söndürmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine inanılır.

Kahve falında ışığı söndürmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında ışık söndürmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulur.

Kahve falında ışığın söndüğünü görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ışıkları söndürmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yanan ateşin söndüğünü görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Kahve falında elde sigara söndürmek ağız tadının bozulmayacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir