AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıkları söndürmek

Kahve falında ışıkları söndürmek

Kahve falında ışıkları söndürmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, eskileri yâd edeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ışıkları söndürmek gördüyseniz:

  • İşinize odaklanın.

Kahve falında ışıkları söndürmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ışık yakıp söndürmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına alamet eder.

Kahve falında ışık söndürmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ışığı söndürmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında ışığın söndüğünü görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ışıkların söndüğünü görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalet eder.

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak her zaman çok mutlu olacağına, nimet ve berekete ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yangın söndürmeye çalışmak fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir