AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın söndürmeye çalışmak

Kahve falında yangın söndürmeye çalışmak

Kahve falında yangın söndürmeye çalışmak rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yangın söndürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Tamirat işleri veya tamir edilmesi gereken ilişkiler size pahalıya mal olabilir.

Kahve falında yangın söndürmeye çalışmak bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına alamet eder.

Kahve falında yangını söndürmeye çalışmak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yapılan planların alt üst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yangını söndürdüğünü görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yangın görüp söndürmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında orman yangın söndürmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yangın söndürme tüpü görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, onları gücendireceğine delalet eder.

Kahve falında yangının yağmurla söndüğünü görmek kara kara düşünür olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında yangının söndüğünü görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir