AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından yakılmak

Kahve falında birisi tarafından yakılmak

Kahve falında birisi tarafından yakılmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, içinin de rahat edeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından yakılmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları veya söyledikleri sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında biri tarafından yakılmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında birisi tarafından yakılmak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, işlerini yoluna koyacağına işarettir.

Kahve falında insan yakıldığını görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında evin yakıldığını görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında cesetin yakıldığını görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, varolan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateş yakıp söndürmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret eder.

Kahve falında kedi yakıldığını görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakılmaya çalışılmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir