AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışık böceği görmek

Kahve falında ışık böceği görmek

Kahve falında ışık böceği görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, evleneceğinize, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ışık böceği gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Kahve falında ışık böceği görmek ev taşımaya, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ışık saçan böcek görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında ışıklı böcek görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, aşık olacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta ışık tutmak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ışıklı köprü görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ışıklı kelebek görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze ışık tutmak çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ışıkları kapatmak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir