AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıklı kelebek görmek

Kahve falında ışıklı kelebek görmek

Kahve falında ışıklı kelebek görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kendini toparlayamayacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında ışıklı kelebek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla hevesli görünebilir, karşı tarafa gökyüzünü vaat edebilirsiniz.

Kahve falında ışıklı kelebek görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelebek kurdu görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kelebek öldürmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, başarılarının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kelebek görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında kelebek beslemek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelebeğin eline konduğunu görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelebekli yüzük görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulur.

Kahve falında kelebekten korkmak para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir