AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıklı böcek görmek

Kahve falında ışıklı böcek görmek

Kahve falında ışıklı böcek görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, sevdiği insanların olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında ışıklı böcek gördüyseniz:

  • İlişkilerin ya da bağlantıların yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında ışık böceği görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, böylece yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında ışıklı böcek görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına işarettir.

Kahve falında ışık saçan böcek görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta ışık tutmak sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalettir.

Kahve falında ışıklı yüzük görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında ampul ışık görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine yorulur.

Kahve falında ışığa doğru gitmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneş ışığı görmek neşesini kaybedeceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir