AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıkları kapatmak

Kahve falında ışıkları kapatmak

Kahve falında ışıkları kapatmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ışıkları kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların veya üzerinde mutabık kalınmış konuların üzerinden geçilmesi gerekebilir.

Kahve falında ışığı kapatamamak işlerin günden güne daha da açılacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ışık açıp kapatmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında kabeyi ışıklı görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında ışık kapatmak atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine işaret eder.

Kahve falında ışıkları kapatmak herkesin takdirini toplayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ışığı kapatmak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kabede ışık görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında caminin ışıklarını yakmak çok rahat bir döneme girileceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir