AnaSayfa / Genel / Kahve falında açmamış lale görmek

Kahve falında açmamış lale görmek

Kahve falında açmamış lale görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, büyük adımlar atacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında açmamış lale gördüyseniz:

  • Teknolojik anlamda da zamansızlık nedeniyle öğrenme veya pratik yapma sıkıntısı yaşanabilir.

Kahve falında açmamış lale görmek yeni bir eve taşınılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek açmasını görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında açma ekmek görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, ayrılanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur açma görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında ağacın çiçek açmasını görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çalan telefonu açmamak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında hamur açmaya çalışmak işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine işarettir.

Kahve falında çiçek açması görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir