AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinden gül almak

Kahve falında sevgilisinden gül almak

Kahve falında sevgilisinden gül almak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, sorunların çözüm bulacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinden gül almak gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, yüzmek, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Kahve falında sevgiliden sarı gül almak sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin elinde gül görmek kendisini işine veremeyeceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisinden kırmızı gül almak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden kırmızı gül almak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, aile içinde de bereketin artacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye gül vermek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisinden gül almak yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi gülerken görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi gülerken görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir