AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşık kepçe görmek

Kahve falında kaşık kepçe görmek

Kahve falında kaşık kepçe görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşık kepçe gördüyseniz:

  • Özel planların olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında kepçe kaşık görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşık kepçe görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kepçe kullandığını görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı yorulur.

Kahve falında paletli kepçe görmek işinden çıkarılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağının kepçe olduğunu görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında çorba kepçesi görmek lüks şekilde yaşayacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalettir.

Kahve falında kamyon kepçe görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Kahve falında kepçe operatörü görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, üzüntülerin daha da artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir