AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş görüşmesine gitmek

Kahve falında iş görüşmesine gitmek

Kahve falında iş görüşmesine gitmek huzurlu bir insan olacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesine gitmek gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdekilerin bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Kahve falında iş görüşmesine gitmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında iş görüşmesine girmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş görüşmesine gittiğini görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında iş görüşmesi görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Kahve falında telefonda iş görüşmesi yapmak yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesi yapmak dileklerin yerine geleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında görüşmeye gitmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir