AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş görüşmesine girmek

Kahve falında iş görüşmesine girmek

Kahve falında iş görüşmesine girmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine tabir olunur.

Kahve falında iş görüşmesine girmek gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla istek veya talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında iş görüşmesine girmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında iş görüşmesi görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında iş görüşmesi yapmak başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesine gitmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesine gittiğini görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına inanılır.

Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonda iş görüşmesi yapmak hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında telefon görüşmesi görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir