AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş görüşmesi yapmak

Kahve falında iş görüşmesi yapmak

Kahve falında iş görüşmesi yapmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesi yapmak gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir.

Kahve falında telefonda iş görüşmesi yapmak iyileşeceğine, ferahlayacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında iş görüşmesi yapmak keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında iş görüşmesine gitmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında iş görüşmesi görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesine girmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalettir.

Kahve falında iş görüşmesine gittiğini görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında telefon görüşmesi yapmak hayal kırıklığına düşeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir