AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşınla sevgili olmak

Kahve falında iş arkadaşınla sevgili olmak

Kahve falında iş arkadaşınla sevgili olmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, zahmete ve derde düşeceğine, kafa dağıtacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, akıl vereceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında iş arkadaşınla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Çalışmadan rahat yaşama istekleri duymanız olasıdır.

Kahve falında iş arkadaşınla sevgili olmak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşıyla sevgili olmak çok rahat edeceğine, sıkıntı yükleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin işyerine gitmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşını öpmek büyük fırsatlar elde edeceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir iş arkadaşını görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Kahve falında işyerinden arkadaşını görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaş görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla vedalaşmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir