AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşıyla sevgili olmak

Kahve falında iş arkadaşıyla sevgili olmak

Kahve falında iş arkadaşıyla sevgili olmak nasibin bollaşacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşıyla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında iş arkadaşıyla sevgili olmak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında iş arkadaşınla sevgili olmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin işyerine gitmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek iş arkadaşını görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine inanılır.

Kahve falında eski işyeri arkadaşlarını görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, düşmanından uzak olacağına delalettir.

Kahve falında iş arkadaşıyla tartışmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının iş bulduğunu görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının iş değiştirdiğini görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir