AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşını öpmek

Kahve falında iş arkadaşını öpmek

Kahve falında iş arkadaşını öpmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, tatsızlık olacağına, makama ve rızka sahip olacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, huzurunun artacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında iş arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Söz, nişan, yeni bir aşk olayı ya da evlilik gibi bir mutluluk yaşamanız olasıdır.

Kahve falında iş arkadaşını öpmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine delalettir.

Kahve falında iş arkadaşını ölmüş görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, sorunların ardı ardına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşının öldüğünü görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında iş arkadaşını görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında iş arkadaşını sıkıntılı görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işarettir.

Kahve falında iş arkadaşıyla konuşmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında iş arkadaşıyla öpüşmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, sürekli ağlamaklı olacağına delalet eder.

Kahve falında iş arkadaşından hediye almak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sağlık ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir