AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaş görmek

Kahve falında iş arkadaş görmek

Kahve falında iş arkadaş görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, istediği yola çıkacağına, tövbelerin kabul olacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında iş arkadaş gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında eski işyeri arkadaşlarını görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalet eder.

Kahve falında eski iş arkadaş görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, ailesini de mutlu edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni iş arkadaşı görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, inancını bir kenara atacağına inanılır.

Kahve falında iş arkadaşını sıkıntılı görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında iş arkadaşıyla tartışmak hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında iş arkadaşınla sevgili olmak şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının iş kurduğunu görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında iş arkadaşıyla konuşmak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir