AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin işyerine gitmek

Kahve falında sevgilinin işyerine gitmek

Kahve falında sevgilinin işyerine gitmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin işyerine gitmek gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız yükler almamalısınız.

Kahve falında sevgilinin işyerine gitmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine yorulur.

Kahve falında işe geç gitmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında başka şehre iş için gitmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesine gitmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında arabayla işe gitmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında iş başvurusuna gitmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında işe terlikle gitmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşarak işe gitmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir