AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir iş arkadaşını görmek

Kahve falında eski bir iş arkadaşını görmek

Kahve falında eski bir iş arkadaşını görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir iş arkadaşını gördüyseniz:

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Kahve falında eski bir iş arkadaşını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eski iş arkadaş görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına inanılır.

Kahve falında eski bayan iş arkadaşını görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Kahve falında eski iş arkadaşınızı görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında eski işyeri arkadaşlarını görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işyerinin müdürünü görmek kendisine olan güveninin artacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eski çalıştığı işyerini görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski işine girmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, saygınlık elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir