AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşının öldüğünü görmek

Kahve falında iş arkadaşının öldüğünü görmek

Kahve falında iş arkadaşının öldüğünü görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, toparlanacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında iş arkadaşının öldüğünü gördüyseniz:

  • Tartışma çıkarmaktan zevk duyan kişiler anlaşmazlıklara neden olabilir.

Kahve falında iş arkadaşının öldüğünü görmek sorunsuz geçeceğine, geçim derdine gireceğine delalet eder.

Kahve falında iş arkadaşını öldürmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinde fare öldürmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında işyerinde yılan öldürmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinden birinin öldüğünü görmek çok zor durumlara düşeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında iş arkadaşını dövmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşınla öpüştüğünü görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulur.

Kahve falında iş arkadaşıyla sevgili olmak mutlu günlerin yaşanacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir