AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşınla öpüştüğünü görmek

Kahve falında iş arkadaşınla öpüştüğünü görmek

Kahve falında iş arkadaşınla öpüştüğünü görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşınla öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara ya da gece eğlencelerine katılmanız olasıdır.

Kahve falında arkadaşa iş bulmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında işyerinden bir arkadaş görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına tabir olunur.

Kahve falında bayan iş arkadaşı görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında iş arkadaşına sarılmak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında iş arkadaşının elini tutmak çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski işyeri arkadaşlarını görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, sevgi dolu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla yemek yemek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında iş arkadaşının evlendiğini görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir