AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinden birinin öldüğünü görmek

Kahve falında işyerinden birinin öldüğünü görmek

Kahve falında işyerinden birinin öldüğünü görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinden birinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında iş arkadaşını öldürmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında iş arkadaşının öldüğünü görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına yorulur.

Kahve falında işyerinden birinin öldüğünü görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde fare öldürmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında işyerinde yılan öldürmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş hamur işi görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında yaptığı işi görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında birinin işe girdiğini görmek tartışmalı bir işe girileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir