AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde fare öldürmek

Kahve falında işyerinde fare öldürmek

Kahve falında işyerinde fare öldürmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, makamından olacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına tabir olunur.

Kahve falında işyerinde fare öldürmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Kahve falında işyerinde fare öldürmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında işyerinde fare görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında işyerinden birinin öldüğünü görmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına alamet eder.

Kahve falında iş arkadaşının öldüğünü görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sermaye elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında işyerinde yılan öldürmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşını öldürmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında fareyi boğarak öldürmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında farenin kediyi öldürmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, önünün açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir