AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşını öldürmek

Kahve falında iş arkadaşını öldürmek

Kahve falında iş arkadaşını öldürmek çok kolay bir hayatı olacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşını öldürmek gördüyseniz:

  • Kendi araştırmalarınız doğruyu görmenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında iş arkadaşını öldürmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşının öldüğünü görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında işyerinden birinin öldüğünü görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında işyerinde yılan öldürmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine inanılır.

Kahve falında işyerinde fare öldürmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşıyla tartışmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine inanılır.

Kahve falında iş arkadaş görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine işarettir.

Kahve falında bayan iş arkadaşını görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir