AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmakta yürümek

Kahve falında ırmakta yürümek

Kahve falında ırmakta yürümek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, büyük üzüntüler olacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, kazançlı bir adım atılacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında ırmakta yürümek gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerin yenilenmesi gerekebilir.

Kahve falında ırmak üstünde yürümek resmi bir kurumda işe girileceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ırmak kenarında yürümek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına işarettir.

Kahve falında ırmak üzerinde yürümek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmakta yürümek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ırmak içinde yürümek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ırmakta boğulduğunu görmek ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işarettir.

Kahve falında ırmak kenarında yılan görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında ırmak kenarında ev görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir