AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmak kenarında olmak

Kahve falında ırmak kenarında olmak

Kahve falında ırmak kenarında olmak hayırlı bir yuva kuracağına, tatsız durumlar yaşanacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine rivayet eder.

Kahve falında ırmak kenarında olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tutumunuzu değiştirmeniz durumunda ilginç kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında ırmak kenarında oturmak onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ırmak kenarında ev görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ırmak kenarında yılan görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmak kenarı görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ırmak kenarında gezmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işarettir.

Kahve falında ırmak kenarında olmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ırmak kenarında yürümek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ırmak üzerinde yürümek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir