AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters akan ırmak

Kahve falında ters akan ırmak

Kahve falında ters akan ırmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında ters akan ırmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermelisiniz.

Kahve falında ters akan ırmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan ırmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hızlı akan ırmak görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında süt akan ırmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında akan ırmak görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ters akan nehir görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, huzurunun eski haline döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ters akan dere görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, işlerinde bereket olacağına inanılır.

Kahve falında ters akan su görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir