AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşan ırmak görmek

Kahve falında taşan ırmak görmek

Kahve falında taşan ırmak görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, işlerinin çok iyi olacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında taşan ırmak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için neler söylemeniz gerektiğinin farkındasınız.

Kahve falında taşan ırmak görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmak taşması görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşmış ırmak görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında ırmağın taştığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz ırmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında ırmak üzerinde yürümek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmak üstünden geçmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ırmak üstünde yürümek saygınlık kazanacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir