AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmağa atlamak

Kahve falında ırmağa atlamak

Kahve falında ırmağa atlamak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında ırmağa atlamak gördüyseniz:

  • Çok fazla mantıklı olmamasına rağmen, hiç farkında olmadan, eviniz, aileniz ya da gayrimenkulle ilgili konularda fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında ırmağa atlamak görgülü ve kültürlü olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmaktan atlamak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmak üzerinde yürümek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında akan ırmak görmek huzuru yakalayacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ırmakta abdest almak şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bulanık ırmak görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmaktan su içmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve ırmak görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir