AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmakta kaybolmak

Kahve falında ırmakta kaybolmak

Kahve falında ırmakta kaybolmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, verdiği sözleri tutacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Kahve falında ırmakta kaybolmak gördüyseniz:

  • İnatçı bir olay için yardım teklif etmeniz durumunda, suçlanma riskiyle karşı karşıya olabilirsiniz.

Kahve falında ırmakta kaybolmak meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ırmak geçmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, küs arkadaşların barışacağına delalettir.

Kahve falında ırmaktan geçememek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına yorulur.

Kahve falında deniz ve ırmak görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında cennet ırmağı görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmaktan atlamak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında çay ırmak görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına işarettir.

Kahve falında süt ırmağı görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir