AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay ırmak görmek

Kahve falında çay ırmak görmek

Kahve falında çay ırmak görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, karşılıksız bırakmayacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay ırmak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun, kadınlarla olan dostluk ilişkileriniz verimlidir.

Kahve falında çay ırmak görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmak kenarında gezmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan ırmak görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, alkış alacağına işaret eder.

Kahve falında hızlı akan ırmak görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ırmağın taştığını görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş ırmak amaçlardan sapmaya, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz ırmak görmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ırmağın kuruduğunu görmek çok rahat bir döneme girileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir