AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine sıkıca sarılmak

Kahve falında birisine sıkıca sarılmak

Kahve falında birisine sıkıca sarılmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, işlerinden feragat edeceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisine sıkıca sarılmak gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da fiziksel aktiviteler esnasında dikkatli hareket etmenizde fayda var, sakarlıklara açıksınız.

Kahve falında sıkı sıkı sarılmak iş hayatında çok zarar edileceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine çok sıkı sarılmak planların sarkacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşa sıkıca sarılmak çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sıkı sıkı sarılmak kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sıkı sarılmak dilediği gibi yaşayacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine sıkıca sarılmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine sıkı sıkı sarılmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye sıkıca sarılmak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir