AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkıca sarılmak

Kahve falında sıkıca sarılmak

Kahve falında sıkıca sarılmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, bilmediği duyguları tadacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sıkıca sarılmak gördüyseniz:

  • Araştırmaları sıklaştırmak gerekiyor.

Kahve falında sevdiğine sıkı sıkı sarılmak bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sıkı sarılmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulur.

Kahve falında birine çok sıkı sarılmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğe sıkıca sarılmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine inanılır.

Kahve falında birisine sıkıca sarılmak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birine sıkı sıkı sarılmak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sıkıca sarılmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye sıkıca sarılmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir