AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri yumurtalar görmek

Kahve falında iri yumurtalar görmek

Kahve falında iri yumurtalar görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, emeklerinin heba olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, verilen emeklerin heba olacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında iri yumurtalar gördüyseniz:

  • Keskin yorumlardan kaçınmalı veya size yapılanları fazla ciddiye almamalısınız.

Kahve falında iri yumurta görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işaret eder.

Kahve falında irili ufaklı yumurta görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında iri beyaz yumurta görmek rahat bir nefes alacağına, dertlerinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında iri yumurtalar görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri yumurta almak sıkıntılarının son bulacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına işarettir.

Kahve falında iri sarımsak görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında iri bir fare görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında iri yağmur görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir