AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri bir fare görmek

Kahve falında iri bir fare görmek

Kahve falında iri bir fare görmek başarılarının azalacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, makamından olacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri bir fare gördüyseniz:

  • Gelir elde etme biçiminiz veya işiniz değişti ya da değişiyor.

Kahve falında iri bir fare görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri fare görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz iri fare görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında iri siyah fare görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında irili ufaklı yılan görmek işte başarılı adımlar atılacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işarettir.

Kahve falında iri üzüm yemek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında iri bir inek görmek fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında iri siyah üzüm yemek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, karşılığını bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir