AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri yağmur görmek

Kahve falında iri yağmur görmek

Kahve falında iri yağmur görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, bir araya geleceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında iri yağmur gördüyseniz:

  • Size sunabilecekleri olan bir kişiyle aranızda bir ortaklık ya da iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında iri yağmur görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında iri yapılı adam görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine alamet eder.

Kahve falında siyah iri erik görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işarettir.

Kahve falında iri tavşan görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında iri boğa görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri buğday görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, maddi olarak güç kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri siyah örümcek görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında iri böcek görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir