AnaSayfa / Genel / Kahve falında irili ufaklı yumurta görmek

Kahve falında irili ufaklı yumurta görmek

Kahve falında irili ufaklı yumurta görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında irili ufaklı yumurta gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya teklifler çok fazla şey hakkında düşünmeye başlamanıza neden olabilir.

Kahve falında irili ufaklı yumurta görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet eder.

Kahve falında irili ufaklı altın görmek kariyer planının altüst olacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında irili ufaklı balık görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında irili ufaklı yılan görmek yeni bir yol çizileceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına inanılır.

Kahve falında ufak erkek çocuğu görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ufak kedi görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ufak kaplumbağa görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ufak fare görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir