AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri beyaz yumurta görmek

Kahve falında iri beyaz yumurta görmek

Kahve falında iri beyaz yumurta görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında iri beyaz yumurta gördüyseniz:

  • Şu an için daha iyi bir fikriniz olmasa da, boşa çıkan zaman daha iyi değerlendirebilir.

Kahve falında iri beyaz yumurta görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalet eder.

Kahve falında iri yumurta görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri yumurtalar görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında irili ufaklı yumurta görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına işaret eder.

Kahve falında iri yumurta almak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz iri fare görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri beyaz yılan görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz iri yılan görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir