AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri yumurta görmek

Kahve falında iri yumurta görmek

Kahve falında iri yumurta görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işaret eder.

Kahve falında iri yumurta gördüyseniz:

  • Para akışı hızlanabilir.

Kahve falında iri yumurtalar görmek ticarette ilerleyeceğine, makamını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iri yumurta görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında irili ufaklı yumurta görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında iri beyaz yumurta görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri yumurta almak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında iri zeytin yemek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında iri nar görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri gözlü kedi görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir