AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri yumurta almak

Kahve falında iri yumurta almak

Kahve falında iri yumurta almak hep dua edeceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına yorulur.

Kahve falında iri yumurta almak gördüyseniz:

  • Açık açık dile getirilen cümleler veya olaylara net yaklaşım göstermesini beklediğiniz kişilerden beklentileriniz istediğiniz sonucu vermeyebilir.

Kahve falında irili ufaklı yumurta görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri beyaz yumurta görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına delalettir.

Kahve falında iri yumurtalar görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, işlerine verimin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında iri yumurta görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri yumurta almak verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya işarettir.

Kahve falında iri köpek görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında iri erik görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah iri zeytin görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir