AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri dolu yağdığını görmek

Kahve falında iri dolu yağdığını görmek

Kahve falında iri dolu yağdığını görmek aç kalacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, malının artmasını sağlayacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Etrafa bazı şeyleri anlatabilmek adına direktifler vermek veya yepyeni fikirlerinizi boşa harcamak yerine, bırakın ne olacaksa olsun.

Kahve falında iri taneli dolu yağdığını görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri dolu yağdığını görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında iri taneli kar yağdığını görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına tabir olunur.

Kahve falında iri dolu görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, işlerine yeni işler katacağına alamet eder.

Kahve falında başına dolu yağmak çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına dolu yağdığını görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına yorulur.

Kahve falında büyük dolu yağdığını görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında yağmur dolu yağdığını görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir